La Pobla de Lillet té el millor dels centres esportius al qual una persona es pot apuntar: la natura. El nostre magnífic entorn esdevé idoni per a la pràctica de diverses modalitats esportives.

Ens agrada el senderisme, ens apasiona el ciclisme per les costerudes carreteres que ressegueixen la nostra vall i en btt recorrem els espais més amagats del Catllaràs. Hi ha una fórmula matemàtica que ho diu tot: esport + natura = Vall de Lillet.

En aquest espai trobareu informació sobre els diferents esdeveniments del nostre municipi: programes de noves activitats, recull de fotografies i impressions dels actes realitzats...

Tots el metges recomanen fer esport, i nosaltres et receptem el següent: Mou-te a la Vall de Lillet!!!

viernes, 8 de enero de 2010

Programa d'activitats de l'AEL des del gener fins al juliol de 2010

Ja és a punt el calendari d'activitats de l'Associació Excursionista Lillet (AEL)!!! A continuació et deixem un pdf en el qual trobaràs tota la informació necessària per a planificar el teu temps lliure d'ara fins el juliol.

Totes les activitats són obertes a tothom. De totes maneres si vols gaudir de nombrosos avantatges com descomptes en la Caminada Popular, compra de material esportiu, etc. No ho dubtis més i fes-te'n soci! (En el pdf adjunt també hi trobarà la butlleta d'inscripció).

Descobreix la Vall de Lillet amb l'AEL!

Per a veure el calendari d'activitats clica
aquí.

No hay comentarios:

Publicar un comentario