La Pobla de Lillet té el millor dels centres esportius al qual una persona es pot apuntar: la natura. El nostre magnífic entorn esdevé idoni per a la pràctica de diverses modalitats esportives.

Ens agrada el senderisme, ens apasiona el ciclisme per les costerudes carreteres que ressegueixen la nostra vall i en btt recorrem els espais més amagats del Catllaràs. Hi ha una fórmula matemàtica que ho diu tot: esport + natura = Vall de Lillet.

En aquest espai trobareu informació sobre els diferents esdeveniments del nostre municipi: programes de noves activitats, recull de fotografies i impressions dels actes realitzats...

Tots el metges recomanen fer esport, i nosaltres et receptem el següent: Mou-te a la Vall de Lillet!!!

viernes, 8 de enero de 2010

Diumenge 17 de gener de 2010: Anem a cremar torrons 3!

Aquest Nadal t'havies proposat deixar de menjar turrons, tortell de reis, etc. però al final no ho has pogut resistir? Cap problema! No et preocupis per aquests gramets de més que has guanyat, l'Associació Excursionista Lillet (AEL) té el remei que necessites: Una excursió per a cremar els torrons!
T'esperem el dia 17 de gener a les 9:30 del matí a la plaça de l'Ajuntament per a iniciar una caminada cap al Trull. Seran 6'5 km de dificultat baixa, recordeu portar esmorzar i beguda. Clica sobre la imatge per a veure el programa de l'activitat.


No hay comentarios:

Publicar un comentario