La Pobla de Lillet té el millor dels centres esportius al qual una persona es pot apuntar: la natura. El nostre magnífic entorn esdevé idoni per a la pràctica de diverses modalitats esportives.

Ens agrada el senderisme, ens apasiona el ciclisme per les costerudes carreteres que ressegueixen la nostra vall i en btt recorrem els espais més amagats del Catllaràs. Hi ha una fórmula matemàtica que ho diu tot: esport + natura = Vall de Lillet.

En aquest espai trobareu informació sobre els diferents esdeveniments del nostre municipi: programes de noves activitats, recull de fotografies i impressions dels actes realitzats...

Tots el metges recomanen fer esport, i nosaltres et receptem el següent: Mou-te a la Vall de Lillet!!!

sábado, 30 de octubre de 2010

SORTIDA EXCURSIONISTA A LA GALLINA PELADA

L'Associació Excursionista Lillet ha programat pel dissabte 6 de novembre una sortida a la Gallina Pelada. L'hora de sortida serà a les 7:15 del matí des de la plaça de l'Ajuntament de La Pobla de Lillet (el desplaçament es realitzarà amb cotxes particulars).
Itinerari a seguir:

Font Freda (1680 m) - Refugi d'Ensija (2160 m) - Gallina Pelada (2317 m) - Refugi d'Ensija (2160 m) - Creu de Ferro (2294 m) - Llobateres - Font Freda.

Recorregut d'aproximadament 12 km. A realitzar en un temps aproximat de 4 h i 30 minuts. La dificultat d'aquesta sortida és alta degut al fort desnivell acumulat.

Cal portar esmorzar i beguda per l'excursió.

Animeu-vos a participar! Tothom hi és convidat!


No hay comentarios:

Publicar un comentario