La Pobla de Lillet té el millor dels centres esportius al qual una persona es pot apuntar: la natura. El nostre magnífic entorn esdevé idoni per a la pràctica de diverses modalitats esportives.

Ens agrada el senderisme, ens apasiona el ciclisme per les costerudes carreteres que ressegueixen la nostra vall i en btt recorrem els espais més amagats del Catllaràs. Hi ha una fórmula matemàtica que ho diu tot: esport + natura = Vall de Lillet.

En aquest espai trobareu informació sobre els diferents esdeveniments del nostre municipi: programes de noves activitats, recull de fotografies i impressions dels actes realitzats...

Tots el metges recomanen fer esport, i nosaltres et receptem el següent: Mou-te a la Vall de Lillet!!!

sábado, 17 de octubre de 2009

LA POBLA ES MOU!!!

Vols que el "soffing" deixi de ser l'únic esport que practiques? Estàs fart/a de fer sempre les mateixes activitats esportives? Has pensat alguna vegada com t'agradaria que al poble es fessin les classes habituals d'un centre esportiu? Doncs ha arribat el què tant esperaves!!!
Ara l'Ajuntament de La Pobla de Lillet posa al teu abast una àmplia oferta d'activitats esportives en una de les seves instal·lacions municipals.

El període d'inscripció s'obrirà el 19 d'octubre i començarem les classes el 2 de novembre. Així que ja pots anar a recollir la teva butlleta d'inscripció a l'Ajuntament i anar traient les teranyines del teu xandall.

La Pobla de Lillet es manté en forma a base de funky, steps, aeròbic, pilates, country, dansa, yoga... Per a més informació de les activitats clica aquí.

No hay comentarios:

Publicar un comentario